fbpx

Support artikler

WordPress siden min er blitt hvit

Enkelte ganger oppstår det en feil i wordpress som medfører at du får en helt hvit side når du går inn på domeneavnet ditt. Ofte er også admin sidene helt hvite. Det er en irriterende feil som kan ha mange årsaker og mulige feilrettinger. Vi tar her for oss noen av de som ofte viser seg å gi gode resultater.

Vi anbefaler at du tar backup av innholdet med FTP eller via kontroll panelet før du gjør noen av endringene beskrevet under. 

NB! Dette kan nå gjøres mye enklere via wordpres toolkit i plesk.

  1. Logg inn på webområdet ditt enten med FTP eller File manager i plesk.
  2. Gå til mappen som wordpress er innstallert i. ofte /httpdocs/ om den ligger på roten.
  3. Først sjekker vi om feilen er relatert til plugins knyttet til siden. Gå derfor til /wp-content/plugins
  4. Omdøp /plugins katalogen til /plugins-old. Se om nettsiden nå svarer med å gi tekst. Løser det problemet men siden ser litt rar ut så omdøper du mappen tilbake til /plugins/ og gjør det samme med alle pluginsene som er innstallert. En etter en frem til feilen er funnet.
  5. Løser det ikke problemet å omdøpe plugins mappen gjør du det samme med /themes/.
  6. Er problemet fremdeles ikke løst kan du prøve å laste over helt nye filer av mappene /wp-admin/ og /wp-includes/
  7. Vedvarer problemet bør du kontakte kundeservice på kontakt@itworks.no

Ønsker du ikke å gjøre endringene på systemfilene selv bistår vi mer enn gjerne med hjelp. Kontakt vår kundeservice så hjelper vi deg å finne en god løsning. Et annet alternativ kan være å abonnere på vår wordpress sikkerhetspakke hvor våre teknikkere bistår med alt vedlikehold og besørger at din nettside alltid er trygg og i best mulig stand.