fbpx

Support artikler

Slik oppretter du en e-post adresse fra Mine Sider

Slik oppretter du en e-post adresse på domenet ditt:

 1. Gå til kontrollpanelet ditt på https://itworks.no/mine-sider/ . Du mottok brukernavn og passord på e-post nå du bestilte. Det finnes også en glemt passord knapp for å få resatt det.
 2. Når du kommer inn får du opp en oversikt over tjenestene, domenene, fakturaene og support forespørslene dine. Under “Aktive produkter / tjenester” har du et webhotell. Trykk på dette, men pass på at du ikke trykker direkte på domenet, da dette vil åpne siden din.
  Slik oppretter du en e-post adresse fra Mine Sider 1
 3. Du vil da få opp en oversikt over webpakken din. I menyen til venstre dukker det også opp et valg for e-post adresser. Trykk på dette.
  Slik oppretter du en e-post adresse fra Mine Sider 2
 4. Du vil nå se en liste over alle e-post adressene dine. Siden dette er førte gang, vil listen være tom. Trykk derfor på knappen for create/opprett e-post
  Slik oppretter du en e-post adresse fra Mine Sider 3
 5. det åpnes da en boks hvor du kan taste inn e-posten du ønsker, og passordet, men vi anbefaler at du benytter generer knappen for passord slik at du får et sterkt og sikkert passord.
  Slik oppretter du en e-post adresse fra Mine Sider 4
 6. Trykk så på opprett / create.
 7. Ferdig. Nå er adressen din klar til bruk, og du kan logge deg på https://webmail.itworks.no med den nye adressen din, eller legge den til i e-post programmet ditt. Vi har et spesiallaget configurasjonsscript for e-post, dette gjør at vi støtter både Mozilla sin autoconfig og Microsoft sin autodiscover. Nesten alle andre e-post programmer bruker en av disse protokollene for automatisk configuration av s-postadresser. Derfor er det bare og legge inn e-post adressen med passord i programmet ditt, så vil resten gå av seg selv. Du skal ikke trenge og styre med servere, porter og sertifikater.