Itworks – kunder blir en del av Miss Hosting

Etter nesten 20 års drift og en fantastisk reise i hosting-industrien, har jeg etter en del runder kommet frem til at tiden er inne for å gå videre. Etter en grundig vurdering av flere alternativer, og med deg som kunde i fokus, har det blitt gjennomført en overføring av kundemassen til Miss Hosting, en av Europas raskest voksende webhotelleverandører. Dette betyr at alle kunder hos Itworks senest fra 1. April vil være overført til Miss Hosting.

Miss Hosting (del av Miss Group) ble grunnlagt i 2014 og er et internasjonalt webhotell som tilbyr en rekke hosting-relaterte tjenester til rimelige priser som Webhotell, Domeneregistrering, Domeneauksjon, VPS, Dedikerte servere, Sitebuilder, SSL, Seo-verktøy og Websikkerhet. Miss Hosting er også en ICANN-akkreditert domeneregistrar via NameSRS. Selskapt har sitt hovedkonto i Manchester, England samt kontor i Stockholm & Gøteborg – Sverige, Miami & Phoenix – USA, Sofia – Bulgaria, Yucatán – México & Nashik – India – Schweiz.

Miss Hosting har 24/7 support via chat, epost og telefon (9-16 hverdager) – på norsk og engelsk! Miss Hosting tilbyr webhotell på cPanel og konverteringen gjøres når data flyttes. Du vil etter overføringen oppleve at tjenesten holder minst like god kvalitet, og du vil bli minst like godt ivaretatt av Miss Hosting sin kundeservice som du er vant med.

Miss Hosting vil i løpet av mars sørge for overføring av alle kunder til sin egen infrastruktur. Alle domener hvor Itworks er registrar, vil overføres til Miss Hosting. Det vil kunne komme varsler fra NORID og OpenSRS om endring av registrar. Dette er da meldinger som kun er til informasjon. For kunder med domene, epost, DNS og/eller webhotell, vil konfigurasjon og innhold overføres til nye servere hos Miss Hosting.

Til slutt vil jeg benytte anledningen til å takke for mange fine år med samarbeid når jeg nå tar fatt på nye oppgaver med trygghet om at du som kunde vil få en god fremtid hos Miss Hosting!

Med Vennlig Hilsen
Lars-Erik Holtane Bergland
Dagligleder ITWorks AS


Aktuelle spørsmål og svar
——-
Blir mitt domene fornyet som normalt? Må jeg foreta meg noe?
Alle domener og tjenester vil bli fornyet som normalt. Fra og med mars vil Miss Hosting stå for faktureringen. De kunder som har tjenester som skal fornyes de nærmeste ukene, vil motta en faktura fra Miss Hosting. Som kunde trenger du ikke foreta deg noen ting i forhold til overføringen og fornyelse av tjenestene Domener som koster en avgift for å bli flyttet vil bli fornyet 1 år i forbindelse med flytting.

Hvem kontakter jeg om jeg har spørsmål?
Om du har spørsmål rundt din tjeneste før du er overført til Miss Hosting, tar du fortsatt kontakt med Itworks Kundeservice som normalt. Etter at din tjeneste er overført til Miss Hosting, må du kontakte Miss Hosting rundt alle spørsmål relatert til tjenesten eller kundeforholdet.
Kundeservice hos Miss Hosting tilbys via epost, chat og telefon, på norsk. For kontaktinformasjon, se https://misshosting.no/

Hva gjør jeg om jeg ønsker å endre på mine tjenester eller bestille flere domenenav?
Fra og med 01.03.2022 vil ikke Itworks ta i mot nye bestillinger. Bestilling av nye tjenester og domenenavn henviser vi da til Miss Hosting. For endring av pakker e.l, vil det også være en frysperiode på noen uker i mars i forbindelse med overføringen. Har du behov for en endring etter 1. mars, ta kontakt med Miss Hosting sin kundeservice som vil kunne hjelpe deg med å justere tjenesten etter overføringen.

Hva skjer med mine kundedata og innhold som er lagret på servere hos Itworks?
Vi forholder oss til norsk lovgivning, og kundedata vil etter overføring til Miss Hosting bli slettet i Itworks sine kunderegistre etter 30 dager. Alt innhold lagret på servere hos Itworks vil bli slettet.

Det informeres om at privatkunder iht personvernreglene art 12, 14 og 21 har en rett til å protestere mot overføringen. En protest vil medføre en umiddelbar oppsigelse av kundeforholdet. Protest eller innsigelser må rettes til kontakt@itworks.no